
Ingredienser
- Kyllingkjøttdeig
- Helpepper
- Hvitløk
- Vann
- Buljong eller kraft
- Soyasaus
Framgangsmåte
Skrell hvitløksfeddene
Knus helpepper og hvitløksfedd i en morter
Bland godt sammen med kyllingkjøtteigen
Kok opp vann, ha i buljong/kraft og en dasj med soyasaus
Stapp kjøttdeigblandingen i en plastpose (brødpose), klipp et lite hull i det ene hjørnet av poset, og press kjøttdeigblandingen mot hullet
Klem ut kjøttdeig i en teskje. Hvis du vil ha små boller, så ikke ha mer enn en ts pr bolle.
Legg hver kjøttbolle opp i det kokende vannet.
Kok op i 5-6 minutter. Når bollene flyter opp er de ferdig kokt.
Marias kyllingkjøtboller er vedig anvendelige og smakfulle, og kan brukes i supper, pasta-risretter, og sammen med potet og grønnsaker.
Views: 46