Kategorier
Kjøtt

Marias kyllingkjøttboller

Ingredienser

  • Kyllingkjøttdeig
  • Helpepper
  • Hvitløk
  • Vann
  • Buljong eller kraft
  • Soyasaus

Framgangsmåte

Skrell hvitløksfeddene

Knus helpepper og hvitløksfedd i en morter

Bland godt sammen med kyllingkjøtteigen

Kok opp vann, ha i buljong/kraft og en dasj med soyasaus

Stapp kjøttdeigblandingen i en plastpose (brødpose), klipp et lite hull i det ene hjørnet av poset, og press kjøttdeigblandingen mot hullet

Klem ut kjøttdeig i en teskje. Hvis du vil ha små boller, så ikke ha mer enn en ts pr bolle.

Legg hver kjøttbolle opp i det kokende vannet.

Kok op i 5-6 minutter. Når bollene flyter opp er de ferdig kokt.

Marias kyllingkjøtboller er vedig anvendelige og smakfulle, og kan brukes i supper, pasta-risretter, og sammen med potet og grønnsaker.

Views: 46

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *